Brandvertragende versiering

Vlaggenlijn Multicolour brandvertragend 10 meter

Veilige brandvertragende versiering voor elk feest.

Natuurlijk wil je als bedrijf, ziekenhuis of kinderdagverblijf dat elk feest één groot succes wordt. Tijdens het organiseren van een feest moet je aan allerlei zaken denken, waarbij het uitzoeken van vrolijke versiering én het garanderen van een veilig feest vaak twee centrale thema’s zijn die nauw met elkaar samenhangen. Steeds meer organisaties kiezen ervoor om uitsluitend te werken met brandvertragende versiering, zoals slingers en vlaggenlijnen. Benieuwd wat brandvertragende versiering precies is en of dit voor jouw organisatie geschikt is? We vertellen het je!Wat is brandvertragende versiering precies?


In tegenstelling tot normale feestversiering, heeft onze feestversiering een brandvertragende werking. In het noodlottige geval dat er brand ontstaat, zorgt het materiaal waarvan onze versiering is gemaakt ervoor dat het vuur zich niet zo snel in de ruimte verspreidt. Op het moment dat je gebruik zou maken van normale feestversiering, wat doorgaans van brandbaar materiaal is gemaakt, dan krijgt het vuur de kans om zich snel in een ruimte te verspreiden. Natuurlijk wil je dit soort onveilige situaties koste wat het kost vermeiden. Onze brandvertragende versiering verschilt qua uiterlijk niet van normale feestversiering. Hierdoor kun je dus gegarandeerd een veilig én geslaagd feestje vieren!Het aanbod van brandvertragende slingers bij Feestfestijn.nl


Op onze website heb je een ruime keuze uit tientallen verschillende soorten feestversieringen. Al onze feestversieringen hebben echter één ding gemeen, ze zijn namelijk stuk voor stuk brandvertragend. Als je brandwerende feestslingers zoekt, dan kun je bij ons kiezen uit meerdere verschillende soorten, kleuren en lengtes. De lengte van onze feestslingers varieert tussen de 6 en 24 meter. Daarnaast kun je in onze webshop ook brandwerende vlaggenlijnen tot wel 10 meter lang vinden. Onze brandvertragende versiering is in principe geschikt voor elke gelegenheid, of het nu een verjaardag, geboorte of bedrijfsfeest betreft. Voor elke gelegenheid hebben we namelijk passende versiering is ons assortiment!Zakelijk brandvertragende feestversiering bestellen


Tot onze voornaamste klanten behoren onder andere bedrijven, ziekenhuizen en kinderdagverblijven. Als je ervoor kiest om zakelijk brandvertragende feestversiering bij ons te bestellen, dan ontvang je altijd een factuur die je kunt gebruiken voor de zakelijke administratie. Daarnaast ben je bij ons verzekerd van een betrouwbare en snelle levering, zodat je nooit in de knoop komt met het organiseren van een succesvol feest!

De levertijd van onze brandvertragende feestartikelen
Doorgaans leveren wij je bestelling binnen 1 tot 2 werkdagen af bij het door jou opgegeven adres. Indien mogelijk zullen wij de brandvertragende feestartikelen als brievenbuspost verzenden. Je hoeft hierdoor dus vaak niet aanwezig te zijn om je bestelling in ontvangst te nemen. Mocht het noodzakelijk zijn om je bestelling als pakket te verzenden, dan ontvang je van ons altijd een volgcode. Door bij ons je brandvertragende feestversiering te bestellen, ben je dus altijd gegarandeerd van een snelle en betrouwbare levertijd!

De waardering van www.feestfestijn.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 91 reviews.