Brandvertragende slingers

Slinger Maui Multi 6 meter brandvertragend

Brandvertragende slingers

Bent u op zoek naar brandvertragende slingers voor een verjaardag, huwelijk, jubileum, evenement of ander soort gelegenheid? Bij Feestfestijn heeft u een ruime keuze aan brandvertragende slingers, zodat u gelegenheid optimaal veilig is. De brandvertragende slingers van Feestfestijn worden uit eigen voorraad geleverd. De meeste slingers zijn op voorraad, zo niet dan kunnen we ze meestal alsnog snel leveren.  Alle soorten slingers in deze categorie zijn voorzien van een ‘brandvertragend label’, waardoor deze ideaal zijn voor onder meer horecagelegenheden, scholen verzorgingstehuizen, kinderdagverblijven, ziekenhuizen en voor in kantooromgevingen. Echter ook voor gebruik voor privé gebruik (bijvoorbeeld voor een verjaardag thuis) zijn deze slingers zeer geschikt, als u veiligheid bij uw feestje hoog in het vaandeel heeft staan.

Verschillende soorten brandvertragende slingers

Net als bij de gewone slingers heeft u keuze uit diverse soorten slingers als u voor brandvertragend gaat. Allereerst zijn deze slingers in allerlei soorten kleuren te krijgen, van wit tot zwart, dus denk hierbij onder andere aan groen, rood, geel en blauw, maar juist ook aan leuke kleurcombinaties. Verder zijn er brandvertragende slingers voor diverse thema’s, zoals verjaardag, geboorte, huwelijk en jubilea, waardoor u uw slingers kunt afstemmen op het soort feestje dat u heeft. Binnen de categorie brandvertragend zijn er net als bij de niet brandvertragende slingers verschillende symbolen en vormen. Zo zijn er slingers met hartjes, dieren, en planten te krijgen, maar ook met een bepaalde leeftijd erop (handig voor een jarige of voor een jubileum). In onze webshop vindt u een keur een soorten slingers, dus er is altijd wel een leuke slinger met een brandvertragend label te vinden voor uw feestje / gelegenheid.

Slingers die brandvertragend zijn: de gebruikte materialen

Brandvertragende slingers kunnen gemaakt zijn van verschillende soorten materialen. De meeste voorkomende materialen waar dit type slingers van zijn gemaakt, zijn papier, crepe en PVC. Crepe slingers hebben een andere aanblik dan papieren slingers, en slingers van PVC hebben ook een unieke aanblik. Het is dus net wat u wenst, en al deze soorten slingers vindt u bij ons in de webshop. Belangrijk is om te stellen dat al de hiervoor genoemde slingers brandvertragend zijn, waarmee u een hoop ellende kunt besparen als er onverwachts brand zou uitbreken. Normale slingers vatten bij brand namelijk sneller vlam, en kunnen een brand sneller door een ruimte verspreiden. Als u uw veiligheid (en de veiligheid van uw naasten) maximaal wilt waarborgen, kies dan voor brandvertragende slingers, en niet voor normale slingers (die u overigens ook kunt vinden in onze webshop). Juist om deze reden kiezen veel instellingen en bedrijven voor slingers die brandvertragend zijn, en niet voor gewone slingers.

Welke lengte slingers heb ik nodig?

Een belangrijke vraag die u zich zou moeten stellen is hoe lang de slingers moeten zijn die u nodig heeft. Uiteraard is de ruimte waarin u de slingers gaat ophangen zeer bepalend. Er zijn brandvertragende slingers te koop met een lengte van onder meer 4 meter, 6 meter, 10 meter en 24 meter. Voor kleinere ruimtes kunnen slingers van 4 of 6 meter uiteraard zeer geschikt zijn. Gaat het om een grotere ruimte, in bijvoorbeeld een kantoor, ziekenhuis, school of ander soort gebouw, dan bieden slingers die langer zijn uitkomst. Heeft u een echte grote gebruiksruimte waar u slingers wilt ophangen? Dan zijn langere slingers van 24 meter waarschijnlijk de beste keuze om over de hele breedte en/of lengte een leuke slinger versiering te hebben.

Zowel zakelijk als privé brandvertragende slingers bestellen

Wij bedienen allerlei soorten klanten zoals bijvoorbeeld ziekenhuizen, kinderdagverblijven, commerciële bedrijven, verzorgingstehuizen en horecagelegenheden. In feite maakt het niet uit welke type bedrijf of instelling u bent, u kunt bij ons terecht. Verder is het goed om te weten dat wij ook veel particulieren als klant hebben. In een woonhuis slingers ophangen, voor een verjaardag, geboorte, jubileum of huwelijk, dat kan immers net zo goed!

De waardering van www.feestfestijn.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 91 reviews.