Versiering geboorte

Honeycomb Babyfles Jongen

Versiering geboorte

Er is een baby opkomst en of het jullie eerste kind is of niet, je wilt er een speciaal moment van maken en wij begrijpen dat heel goed. Samen met vrienden en familie wil je dit bijzondere moment vieren en daarvoor willen jullie het gezellig en feestelijk maken met slingers, ballonnen en andere accessoires. Er zijn veel mogelijkheden om de ruimte te versieren en om je wat inspiratie te geven geven wij hieronder enkele tips.

Zorg voor een feestelijke basis

Met roze of blauwe slingers en ballonnen kun je zorgen voor een feestelijke basis. Hang bijvoorbeeld slingers aan het plafond en trek ze door de kamer heen. Hang aan de slinger verschillende soorten ballonnen en vervolgens kun je gaan denken over wat meer out-of-the-box versieringen. 

Wij hebben in het assortiment versieringen met gouden tinten. Denk hierbij aan letters en slingers in deze kleur. Deze zijn heel goed te combineren met blauwe of roze tafelkleden, slingers en ballonnen, waar je onder andere de gebakjes of de taart op kunt zetten. Zo heb je een leuk alternatief voor je versieringen, ook leuk zijn de nieuwe Nijntje versieringen. Deze zijn ook met een chique gouden tint en passen leuk op elk kraamfeest of babyshower.

Kies de juiste ruimte

Afhankelijk van het aantal personen dat op jullie feestje komt zul je een ruimte moeten kiezen die groot genoeg is om vrienden en familie in te kunnen ontvangen. Is het buiten warm en zonnig? Vier het in de tuin. Heb je een ruime woonkamer? Tover je woonkamer om door wat meubels te verplaatsen en plaats wat sta tafels. Heb je zelf niet de mogelijkheid om het te vieren in of rondom je eigen woning? Huur een ruimte af, versier deze ruimte en geef nog een personal touch waar jullie je comfortabel bij voelen.

De waardering van www.feestfestijn.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 91 reviews.