LEVERING

Wij gaan over tot verzending als wij uw bestelling én betaling op werkdagen vóór 16:00 uur ontvangen hebben. De standaard levertijd is 1-2 werkdagen, tenzij anders vermeld. Wij versturen uw bestelling via PostNL. Zodra wij het pakket hebben afgegeven ontvangt u van ons een track en trace code per email. Zo kunt u altijd uw bestelling volgen. Kiest u voor afhalen, dan nemen we contact met u op. Afhalen kan meestal op dezelfde dag, zo heeft u uw producten snel in huis.

BRIEVENBUSPOST

Wij verzenden de meeste producten in dozen die door de brievenbus passen. Als de bestelling iets groter is dan zullen wij uw bestelling via een post pakket leveren. Voor de brievenbuspost geld ook dat u altijd een track en trace van ons krijgt.

VERZENDKOSTEN

Bij een bestelling van € 40,00 of meer op een adres in Nederland, nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Beneden dat bestelbedrag zijn de bezorgkosten € 4,95.

SERVICEPUNT

U kunt er ook voor kiezen om uw pakketje op te halen bij een van de vele servicepunten in Nederland. Kiest u voor Servicepunt levering dan kunt u zelf de locatie uitzoeken waar u het pakketje wilt ophalen. Een bezorging bij een servicepunt kost € 4,95.

LEVERING IN BELGIË

Bij en bestelling van € 50,00 of meer op een adres in België, nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Beneden dat bestelbedrag zijn de bezorgkosten € 7,50. Deze zal als pakket worden verstuurd met PostNL.

BEZORGMOMENTEN

Onze bezorgdiensten doen hun uiterste best om al onze pakketjes binnen een dag te bezorgen. Onderstaande tabel geeft aan wanneer u het pakketje kunt verwachten.
Besteld op: Bezorgd op:
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Zaterdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag

LEVERING BUITEN NEDERLAND EN BELGIË

Wilt u uw bestelling naar het buitenland versturen? Neem contact met ons op.